OKULUMUZDA 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA TÖRENİ YAPILDI

Cumhuriyet’imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete göçüşü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı gerçekleştirildi.

10.11.2023 92

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN aramızdan ayrılışının 85. Yılı anma programı tüm yurtta olduğu gibi, okulumuzda da yapıldı. Program, Cumhuriyet Ortaokulu ve Vakıfbank Gaffar Okkan Ortaokulunun katılımı ile gerçekleşti. Saat dokuzu beş geçe çalan siren sesi eşliğinde saygı duruşunda bulunuldu. Ardından İstiklal Marşımız okundu. Okul idarecilerinin, öğretmenlerinin ve öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirilen programda Atatürk’ün Hayatı ve Fikirleri konusunda konuşmalar yapıldı, şiirler okundu. Anma programını okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz birlikte izlediler.

Atamızı saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz.

undefinedundefinedundefinedundefined