DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ İLÇE BİRİNCİLİĞİ

"Dilimizin Zenginlikleri" projesi Feyza Varışlı öğrencimiz ile Vakıfbank Gaffar Okkan Ortaokulumuza ilçe birinciliği getirdi.

18.01.2024 115

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında keskin ilçemizin ilkokul ve ortaokul düzeyinde yapılan "Dede Korkut Hikayelerinden Hareketle Yeni Bir Öykü Yazma Yarışması"adı altında yapılan değerlendirmede 18.01.2024 tarihinde Vakıfbank Gaffar Okkan Ortaokulu öğrencisi Feyza Varışlı'nın eseri: "Bey Bamsı Beyrek Oğlu Dündar" ilçe birincisi seçilmiştir. Öğrencimiz ödüllendirilerek başarısı tüm okul tarafından kutlanmıştır. Öğrencimizi, ailesini ve öğretmenlerimizi başarılarından ötürü tekrar tebrik ediyor ve öğrencimizin yazım serüveninin daimi ve başarılarla dolu olmasını temenni ediyoruz.