12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ PROGRAMI

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü Programı Keskin Halk Eğitimi Merkezinde Düzenlendi.

13.03.2023 255

12 Mart İstiklal Marşının Kabulünün 102. yıl Dönümü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü Programı Okulumuz Tarafından Keskin Halk Eğitimi Merkezinde Düzenlendi.

Programa İlçe Kaymakamımız Sayın Tunahan ÇİL, Belediye Başkanımız Sayın Dede YILDIRIM, Emniyet Müdürümüz Sayın Turhan ALATAŞ ve diğer protokol üyeleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemini Okul Müdürümüz Sn. Fatih BOSTAN okudu. Ordunun Duası adlı şiiri 8/A Sınıfından Sündüz BOZDAŞ okudu. Mehmet Akif ERSOY'un Hayatını 6/A sınıfından Çağrı KAYMAZ okudu. "Bir Bayrak Rüzgar Bekliyor" Şiirini 8/A Sınıfından Yağmursu GÜMÜŞ okudu. "İstiklal Marşının Yazılış Öyküsü"nü 7/A sınıfından Hazal Güneşli okudu. "Bayrak" Şiirini 8/A sınıfından Nisa Nur YURTBAŞ okudu. "İstiklal Marşını Dinlerken" Şiirini 5/A sınıfından Ela Nur DALOĞLU okudu. "Ben... Mehmet Akif" isimli temsili 12 öğrencimiz canlandırdı. "Söze Verdiği Kıymet" isimli hatırayı 7/A Sınıfından Yağmur ÜNVER okudu. İlçemizde düzenlenen "İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması"nda ilkokul kategorisinde 1. olan Atatürk İlkokulu 2. Sınıf öğrencisi İkranur DEMİRELLİ İstiklal Marşını okudu. İlkokul, ortaokul ve Lise kategorilerinde 1. olan öğrencilere ödüllerini İlçe Kaymakamımız Sayın Tunahan ÇİL takdim etti.

Ardından 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü Programı sona erdi.

13-03-202313-03-2023

13-03-2023